Presserum

Du er her

 

Seneste nyt

Pressemeddelelse:

Conscia køber AWS-forhandler og går stærkt ind i DevOps og automatisering

Brøndby, 21. april 2017

Conscia, Cisco Gold Partner og ekspert i netværk, datacenter-teknologi, sikkerhed og mobility, har købt den danske Amazon Web Services (AWS)-forhandler Dashsoft, der samtidig skifter navn til CloudPartners.

"Med CloudPartners i familien får vi adgang til meget stærke cloud-kompetencer, især indenfor automatisering og DevOps," siger Mogens Bransholm, direktør, Conscia Group.

Cloud-platforme præges af Cisco og Amazon
"Cisco og Amazon er begge førende aktører, der spiller en væsentlig rolle i udviklingen af cloud-platforme," fortsætter Mogens Bransholm. "Conscias kerneforretningsområde er datacenter, og vi er førende indenfor programmérbare Cisco-netværk via Cisco ACI. Vi er godt positioneret i transformationen til Hybrid Cloud, og dermed er AWS en naturlig samarbejdspartner. Mange IT-afdelinger vil supplere traditionel IT med Public Cloud, de vil automatisere datacentrene og understøtte fleksibel udvikling. Med CloudPartners kan Conscia hjælpe virksomheder med at håndtere denne udvikling." 

Udvikling af netværket og Cloud
CloudPartners bliver en helt selvstændig virksomhed, og de 13 udviklere og eksperter vil fortsat have hjemme på virksomhedens kontor i Aarhus. Grundlægger af Dashsoft, Mikkel Damsgaard, siger: "Vi er rigtig glade for at blive en del af Conscia-familien i form af det nye selskab, CloudPartners. Det betyder, at vi kan tage vores indsats indenfor AWS og DevOps til det næste niveau, hvilket har været et prioriteret mål gennem længere tid."

Om CloudPartners, tidligere Dashsoft:
Amazon Advanced Partner og Reseller med 11 certificeringer, 21 akkrediteringer og har været blandt de første, der har fået erfaring med AWS. Læs mere på cloudpartners.com

Kontakt Conscia

 
 

Ønsker du at tale med Conscias eksperter eller ledelse, eller har du brug for materiale, så kontakt:

Dorthe Dahlin Irvold
Marketing- og Kommunikationsdirektør

+45 2042 9611
di@conscia.dk

 

Pressefotos