Conscia Tech Seminar: Enterprise Networking og Wireless Update

Du er her

Praktisk info

Aarhus
12. december 2017
kl. 9-13.00

Nannasvej 7 
8230 Åbyhøj

Brøndby
19. december 2017
kl. 9-13.00

Kirkebjerg Parkvej 9, 2. sal
2605 Brøndby

Program
9.00 Registrering og morgenmad
9.15 Netværket i forretningen 2018
Vores bud på konkrete emner, der bør være på netværksafdelingens to-do liste i 2018.
9.30 God og sikker tilgængelighed
Hvordan kan man forbedre sikkerheden med eksisterende funktioner i netværket? Vi tager udgangspunkt i det virkelige liv, hvor sikkerhed ikke står i vejen for den daglige drift. Vi deler ud af hårde erfaringer om, hvordan man, med et velovervejet software-valg og en solid design-proces, opnår højest mulig tilgængelighed for brugerne.
10.45 Pause
11.00 Sikkerhed lagt på det, vi har
Vi viser, hvordan man nemt og simpelt med Cisco-teknologier kan hæve sikkerhedsniveauet og tilføje en intelligent og sporbar sikkerhed.
11:45 Trådløse projekter
Vi viser, hvordan netværksafdelingen i 2018 kan tilbyde trådløs adgang til alle forretningens små og store projekter. Sikkert, skalérbart og med en self-service betjening, der giver mindst mulig administration i IT-afdelingen.
12.30 Vi fortsætter snakken over frokost

Har du spørgsmål til dette arrangement, så kontakt marketing@conscia.com.

Enterprise Networking og Wireless Update
– bliv klar til morgendagens netværksarkitektur

Udnytter din virksomhed investeringen i det nuværende netværk godt nok, og er I klar til morgendagens netværksarkitektur? 

IT-infrastrukturen bliver en stadig større del af alle virksomheders kerneforretning. Udvidelser og ændringer skal udføres på ingen tid, og kravene til sikkerhed er på alles lystavler – både hos dem, der arbejder med netværket og på direktionsgangen.

Hvad betyder det for dig, der er involveret i at drive og udvide den eksisterende kablede og trådløse enterprise-infrastruktur? Kan sikkerheden øges med de allerede installerede teknologier eller produkter?

Software-Defined Access og sikkerhed-fra-starten er de nye trends. Hvad betyder det for det nuværende netværk? Er der komponenter, der snart skal skiftes? Bør der vælges anderledes, når der købes nye access points, switches eller firewalls?

På dette seminar gennemgår vi udviklingen inden for enterprise-netværk med fokus på sikkerhed, stabilitet og overgangen til næste generation af netværk. 

Målgruppe
Seminaret er særlig relevant for dig med teknisk baggrund, der arbejder med netværk, både kablet og trådløst i det daglige. Hvis du har sikkerhedsbaggrund, vil du også få glæde af at deltage.

Tilmelding
Vi har begrænset plads, og det er gratis at deltage, så tilmelding er nødvendig. Tilmeld dig og send eventuelt invitationen videre til relevante kollegaer via vores formular i højre side.