Vi søger en løn- og regnskabsmedarbejder med bred erfaring

Du er her

 

Løn- og regnskabsmedarbejder med bred erfaring

Du kommer til at have ansvaret for håndtering af løn for ca. 120 ansatte, og proaktivitet og engagement vil komme til fuld udnyttelse, ligesom teamånd bliver højt værdsat i vores organisation. Vigtigt er det, at du allerede i dag har en bred erfaring fra regnskab, fx som allround regnskabsmedarbejder, og du har med fordel også erfaring med løn, dog er dette ikke et must. Du trives med opgaverne i økonomi- og regnskabsafdelingen, herunder bl.a. bogføring, deltagelse i månedsluk og årsafslutning. Du trives med et højt tempo, store frihedsgrader og fleksibilitet, en ambitiøs strategi, og så er samarbejde et nøgleord.

Læs det fulde jobopslag og ansøg her

Kort om Conscia

Conscia leverer it-infrastrukturløsninger og 24/7-services inden for netværk, datacenter, sikkerhed og mobilitet.
Sammen med vores kunder arbejder vi målrettet for at få det størst mulige udbytte af de nyeste teknologier. Vi vil være de dygtigste inden for vores områder og kombinerer en dyb faglighed med den rette indstilling til, at projekterne lykkes, og at opgaver løses hurtigt og effektivt.

Conscias viden og unikke serviceydelser sikrer vores kunder en konstant udvikling samt stabil drift. Vi er ambitiøse og sætter niveauet højt, og vi arbejder aktivt for at skabe de bedste rammer for vores medarbejdere.

 


 

Se hvem du kender i Conscia